Novinky na urbar.sk
18.03.2024

Informácia zo zhromaždenia členov

Dňa 16.3.2024 sa konalo riadne zhromaždenie členov Urbárskeho spolku vo Vavrišove za prítomnosti 106.905 majetkových hlasov, čo je 61,72% všetkých majetkových hlasov, bolo teda schopné uznášania.viac informácií

14.02.2024

Informácia o konaní zhromaždenia členov

Výbor Urbárskeho spolku vo Vavrišove pozemkového spoločenstva Vavrišovo zvoláva na deň 16.3.2024 riadne zhromaždenie členov.viac informácií

26.03.2023

Informácia zo zhromaždenia členov

Zhromaždenie sa konalo v zrekonštruovanom Kultúrnom dome vo Vavrišove za účasti 110.619 prítomných a zastúpených majetkových hlasov, pri celkovom počte 173.207 hlasov to predstavuje 63,87%.viac informácií

21.02.2023

Informácia o konaní zhromaždenia členov

Výbor Urbárskeho spolku vo Vavrišove pozemkového spoločenstva zvoláva riadne zhromaždenie členov spolkuviac informácií

06.02.2023

Obnova trate pre bežkárov

Pre milovníkov bielej stopy sme po intenzívnom snežení a vetre obnovili pôvodnú stopu od diaľničného mosta v Liptovskom Petre po Brezinku pri Pribyline.

Staršie novinky

Informácia pre záujemcov o aukcie na pozemky v Radišti

Ak sa rozhodnete súťažiť o pozemky, alebo iný predmet aukcie nášho spolku v aukčnom systéme, ktorý je súčasťou tohoto portálu, je potrebné splniť tieto náležitosti:

1. Dôkladne si preštudovať Aukčný poriadok (prístupný pri registrácii alebo v menu "Na stiahnutie") a prípadné doplňujúce informácie ku každej aukcii.

2. Pravdivo vyplniť a odoslať elektronický registračný formulár (klik na text "Registrácia" vpravo na hornej lište webu). Nezabudnite zaškrtnúť Súhlas s dražobným poriadkom a Súhlas so spracovaním osobných údajov.

3. Uhradiť registračný poplatok v zmysle Aukčného poriadku vo výške 10€.

4. V menu "Na stiahnutie" si stiahnite a vytlačte Súhlas s aukčným poriadkom. Vyplnený a podpísaný ho pošlite na našu adresu: Urbársky spolok vo Vavrišove, poz.spol., 03242 Vavrišovo 307.

5. Ku každej vyhlásenej aukcii bude uvedená výška aukčnej zábezpeky. Túto je potrebné zaplatiť podľa pokynov uvedených v Aukčnom poriadku. V platobnom príkaze nezabudnite uviesť identifikátor (ID) aukcie - je uvedený po vyhlásení aukcie. Užívateľ tým získa oprávnenie zúčastniť sa aukcie s ID uvedeným pri platbe. Ak vyzývateľ rozhodne, že užívateľom umožní súbežne sa zúčastniť viacerých aukcií s touto jednou zábezpekou, uvedie to pri vyhlásení aukcie.

6. Pred vstupom do aukčného systému sa nezabudnite prihlásiť (vpravo na hornej lište "Prihlásenie")

Zaregistrovaným užívateľom so správne uvedenou mailovou adresou bude informácia o vyhlásení aukcie zaslaná na túto adresu automaticky.

Predpokladaný termín aukcií na pozemky v Radišti je 23.6.2016 (štvrtok) o 13.00 s predpokladaným trvaním do 14.00. Najneskôr hodinu pred spustením aukcie musí mať užívateľ splnené všetky podmienky pre účasť na nej.

 

Prípadné nejasnosti a doplňujúce informácie adresujte na urbar@urbar.sk.